Nieuws

Line up Dolfinn Rocks 2013 bekend

ARCHIEF: Woensdag 26 juni 2013 HEILOO - Het enige echte festival voor jong en oud in Heiloo en omstreken heeft de artiesten bekend gemaakt. Het benefietfestival belooft op 24 augustus weer een gevarieerde dag te worden.

Natuurlijk opent Drumband de Reiger, gevolgd door weer een spetterende show van Showhero. Daarna is het de beurt aan Herman de Jager met zijn band speciaal voor de kinderen: Niet Alleen voor Kids.

Ook Gio komt weer naar Heiloo. Dat belooft weer gillende meisjes voor het podium. Daarna begint het programma wat meer richting de wat oudere bezoeker te gaan. De coverband Groove 2 Move zal een act met spetterende soul neerzetten.

B-Brave van X-factor
En dan waarschijnlijk het hoogtepunt van de dag. Inmiddels wereldberoemd in heel Nederland door het televisieprogramma X-factor: boyband B-Brave komt naar Heiloo om een optreden geven. "Wij wisten ook niet dat ze zo ver zouden komen en we hopen dat ze een aantal weken in de X-factor blijven", zegt Marcel Keet namens de organisatie.

Als deze boyband klaar is met handtekeningen uitgedelen wordt het tijd voor wat meer Rock met de hoofdletter R: Bob and the Blue Band zal een spetterende show neerzetten. Daarna komt Country Wilma op herhaling. Vorig jaar liet ze zich niet uit het veld slaan door de regen, dit jaar zal ze hopelijk met mooi weer de polonaise leiden. Niet op het podium maar tussen het publiek!

Pink project
Dit jaar wel een zeer speciale afsluiter; The Pink Project. Pink project wordt door kenners wereldwijd gezien als een van de beste en meest gepassioneerde Pink Floyd tribute bands ter wereld. Of het nu was in de theaters of in een uitverkocht Ahoy, steeds wist de band het publiek te overtuigen met geweldige uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs. Zij zullen op Dolfinn Rocks een groot aantal hits van Pink Floyd spelen ondersteund door een lichtspektakel dat zijn weerga niet kent.

Kortom, zet 24 augustus in je agenda. Iedereen is van harte welkom op het gratis toegankelijke festival op het Looplein.

Woensdag 26 juni 2013 − bron: Dolfinn Rocks

2015-08-05 Bon Giovi sluit Dolfinn Rocks af
2014-11-18 Showhero Glazen Huis
2014-08-28 Wereldrecord voor langste trein
2014-08-23 Lintje tijdens Dolfinn Rocks
2014-08-21 
2014-08-19 Loopings op Dolfinn Rocks
2014-08-09 Wereldrecord met trein op Looplein
2014-08-04 Dolfinn Rocks lanceert app
2014-07-28 Dj's en L.A.vation op Dolfinn Rocks

Meer nieuws met dolfinn


Bron: Zwemclub de Spetters
bron: Zwemclub de Spetters
Bron: JeugdbrandweerHeiloo
bron: JeugdbrandweerHeiloo
Bron: HSV Heiloo
bron: HSV Heiloo
Bron: De Foresters
bron: De Foresters