Nieuws

Nostalgie trekt buitenlands bezoek

ARCHIEF: Donderdag 8 augustus 2013 HEILOO - Het Nostalgiefeest, dat vorig jaar voor het eerst werd georganiseerd, blijkt populairder dan de organisatie in eerste instantie had verwacht.

“Toen we vorig jaar september Nostalgie in Fletcher Hotel Heiloo organiseerde hoopte we natuurlijk op veel bezoekers. Maar dat het de eerste keer gelijk al uitverkocht zou raken met 750 bezoekers hadden we niet verwacht”, vertelt organisator Hugo Kraakman, die trots is op zijn concept.

Na het succes in Fletcher Hotel Heiloo volgde in december een kleinere editie in Café La Strada. Ook hier speelde drie plaatselijke bands de beste hits uit de jaren '60 en '70 en waren de 230 kaarten een week al voor het feest uitverkocht. Dit gaf de organisatie het vertrouwen om buiten Heiloo zijn vleugels uit te slaan en richtte zijn pijlen op ’t Wapen van Egmond-Binnen. Met een capaciteit van 600 bezoekers werd ook hier het bordje “Uitverkocht” aan de deur bevestigd.

George Baker
Bijna een jaar later en drie uitverkochte edities verder, is het weer de beurt aan Fletcher Hotel Heiloo, waar het feest staat gepland op zaterdag 21 september 2013. “Dit jaar pakken we nog groter uit en komt naast drie geweldige coverbands, Porcupines, Cover Company en Back to Basix, ook wereldartiest George Baker naar Heiloo voor een optreden."

George Baker schreef ruim 600 liedjes en heeft circa 25 miljoen platen verkocht. Met de groep George Baker Selection scoorde hij onder andere de wereldhits Little Green Bag (1969) en Una Paloma Blanca (1975).

Buitenlandse fans
De kaartverkoop is in volle gang en loopt nog harder dan bij de vorige edities. Het Nostalgiefeest is zelfs onder de aandacht gekomen bij fans van George Baker uit Nieuw Zeeland die speciaal komen overvliegen om hun idool te bewonderen. Twee dagen later vliegen de fans weer terug. “Fantastisch! Ik moest even goed kijken en informeren of dit echt waar was, maar het klopte”, lacht Hugo Kraakman die enorm uitkijkt naar 21 september.

De organisatie is nog op zoek naar ondernemers die hun naam willen koppelen aan dit evenement. Zo komt het bedrijfslogo van de sponsor voor een klein bedrag op onder andere 10.000 flyers, 250 posters, de website van Heilectroo, op de beamerpresentatie, in de krant, op Facebook en ontvangt de sponsor 5 entreekaarten. Voor interesse of meer informatie kan er contact gezocht worden met Hugo Kraakman via 06-22979144 of info@heilectroo.nl

Tickets
De kaarten worden verkocht bij de twee Schrijverij filialen, Fletcher Hotel Heiloo of via de website www.nostalgiefeest.nl waar ook alle informatie te vinden is over deze avond. De organisatie raadt aan de kaarten in de voorverkoop aan te schaffen want deze editie zal ongetwijfeld ook uitverkocht gaan raken.

Donderdag 8 augustus 2013 − bron: Heilectroo Events

2014-08-19 RockArt museum bij Nostalgie
2014-06-23 Proef met concert van 3JS
2014-06-18 Dinnershow met mentalisten bij Fletcher
2014-05-27 Soulshow in Kwartje Koffie
2014-04-06 Early Bird tickets voor Nostalgie
2014-03-20 Lokale partijen op Oranjebal
2014-03-18 Gratis drankje in de skihut
2014-02-22 Apres-Ski XL bij Fletcher Hotel
2013-12-23 Zesduizend euro voor goede doelen

Meer nieuws met heilectroo nostalgie


Bron: Janneke Mars
bron: Janneke Mars
Bron: Ramon Boekel
bron: Ramon Boekel
Bron: Hugo Kraakman
bron: Hugo Kraakman
Bron: Fletcher Events
bron: Fletcher Events