Nieuws

Avond voor Martin van der Kreke

ARCHIEF: Dinsdag 3 september 2013 HEILOO - Vrienden van Martin van der Kreke komen binnenkort samen om hun overleden vriend te herdenken.

Martin van der Kreke was een oud-plaatsgenoot die in verschillende bandjes speelde voordat hij op 34-jarige leeftijd aan MS overleed.

Hij trad onder andere op met Howling Monkey's, Revents, Unox, Skally Wags, The Boones Request, Little Bit en The New Horrors. Bandjes die veel furore maakten in het Heiloo van de 80-er en 90-er jaren. Op Facebookpagina staan foto's van optredens en gebeurtenissen uit die tijd.

Uit de bandleden van deze groepen is er voor deze avond een nieuwe band samen gesteld, "Martini & de Krekels". Deze band treedt op 7 september aanstaande in café La Strada op. Karel Beers (drums), Erwin Hoetjes (bas), Skiff (gitaar), Menno de Wit (gitaar) en Perry-Stephan de Jong (zang) zullen muzikaal hun beste beentje voor zetten.

"Op deze manier willen we deze helaas veel te vroeg gestorven held op zijn geboortedag herdenken", laten zijn vrienden weten.

Dus iedereen die sterke verhalen uit de Jambuurt wil horen, oude vrienden uit The Railway wil ontmoeten of van lekkere muziek wil genieten is welkom. De avond begint om 21.00 uur en de toegang is uiteraard gratis.


 

Dinsdag 3 september 2013 − bron: Facebook

2013-09-03 Avond voor Martin van der Kreke
2009-04-28 Aanpak vernielingen in mei
2007-10-12 Re√ľnie Jambuurt in La Strada

Meer nieuws met jambuurt