Nieuws

Vogelverschrikker in nieuw pak gehesen

ARCHIEF: Dinsdag 10 juni 2014 Kleren maken de man, dat weet Johan Alleman als geen ander. Hij gaf een afschrikwekkend fashion disaster een makeover.

De stylist van herenmodezaak Alleman Mode kan het niet aanzien als iemand er niet goed gekleed uitziet. Als Johan iemand ziet die ouderwets of totaal verkeerd gekleed is dan wil ie daar iets aan doen.

En daarin gaat hij heel ver. Elke keer als hij op de Vennewatersweg reed, zag ie in het land van boer Zonnebloem een vogelverschrikker staan in een oude, vale overall. En dat irriteerde onze Johan.

Nieuwe outfit
"Aan de houding van de vogelverschrikker te oordelen, hij hing een beetje wezenloos tegen een hek aan, had hij het duidelijk niet naar zijn zin in dat smerige kloffie", meende Johan. Daarom besloot de goedlachse modeman in te grijpen. Sinds zaterdag staat de vogelverschrikker dan ook in een totaal nieuwe outfit.

Hij werd gekleed in een pak van Roy Robson, een overhemd van Circle of Gentlemen en een zijden stropdas van Tommy Hilfiger. "De vogelverschrikker staat er dan ook een stuk zelfverzekerder bij. En sinds zijn makeover is er ook geen vogel meer in de buurt geweest van het veldje dat hij moet bewaken. Blijkbaar doe je je werk beter als je de juiste kleding draagt."

Dinsdag 10 juni 2014 − bron: Johan Alleman

2016-10-07 Schoonheidsspecialiste te gast bij Noord-Holland in Bedrijf
2014-06-23 De vogelverschrikker van Oranje
2014-06-10 Vogelverschrikker in nieuw pak gehesen
2013-09-05 Tweede Shoppingdag in Stationscentrum
2013-05-29 Open Dag bij Beauty & Health Madeleine
2011-09-14 Ladies Night bij Karwei
2009-02-27 Nieuwe kapsalon Hairstudio Digna

Meer nieuws met stylist vogelverschrikker makeover