Nieuws

Country Fair groot succes

ARCHIEF: Dinsdag 7 april 2009 De Hippische Sportvereniging Heiloo organiseerde afgelopen zondag 5 april de jaarlijkse Country Fair, die ook dit jaar weer gezellig is verlopen. Het thema was "Een Neus voor Sfeer" en het evenement trok wederom meer bezoekers dan vorig jaar, mede dankzij het mooie lenteweer.

De vrijwillige organisatie van de Country Fair onder leiding van Sylvia Korver en alle standhouders waren zéér tevreden over het gezellige verloop van deze dag. Het item dat veel publiek trok was de Kunst & Kitsch taxatiestand, daar was heel veel belangstelling voor, de bezoekers kwamen met vazen, schilderijen en andere snuisterijen om de waarde te laten taxeren.

Vele bezoekers hadden voorwerpen meegenomen om te laten beoordelen. Patricia Jansma, de taxateur, heeft de hele dag haar kennis tentoon gespreidt. Zij vond het meest bijzondere voorwerp een Dordrechtse Almanac uit 1775 en een zilveren dukaat uit heiloo.

De modeshow was ook een schot in de roos. Met het enthousiasme van de modellen op de catwalk werd de nieuwe mode nog mooier. Velen gingen bij de standhouders informeren naar de nieuwste mode trends.

Tevens was er de jaarlijks terugkerende loterij, met dit jaar een superhoofdprijs. Een heel weekend Cabriolet rijden, beschikbaar gesteld door Joop en Maarten van der Steen van Van der Steen Autobedrijf Heiloo B.V., met daaraan verbonden een overnachting in een luxe suite inclusief ontbijt, beschikbaar gesteld door Kwartje Koffie.

Er waren veel loten verkocht en prijzen uitgedeeld, maar de hoofdprijs wilde er maar niet uit, wat bleek nu, er was een bezoeker die een veelvoud aan enveloppen met loten had gekocht. Omdat ze gezellig op het terras zaten, waren de loten nog niet gecheckt, daar zat het winnende lotnummer tussen. De winnaars zijn de heer en mevrouw Doets uit Egmond aan Zee.

Dinsdag 7 april 2009 − bron: Country Fair

2015-01-14 Ik winkel in Heiloo prijsuitreiking
2014-06-23 Plaatsgenote wint eerste voetgolf toernooi
2010-06-07 Parkgolf schenkt weer meer
2010-06-03 Winnaar Parkgolf naar Amerika
2009-04-27 Geraniummarkt bij 't Loo
2009-04-07 Country Fair groot succes
2009-04-02 Veel sfeer op Country Fair

Meer nieuws met country fair cabriolet


Bron: DirkvanderSteen
bron: DirkvanderSteen