Nieuws

Lucien Foort op Compact Luilak editie

ARCHIEF: Donderdag 14 mei 2009 Vrijdag 29 mei aanstaande is de Compact Luilak editie met superster Lucien Foort als headliner. Bekend van de radioshow LOS! op BNN en zijn ontelbare performances op alle grote feesten en festivals in het binnen en buitenland.Ergens begin 1995 besluit Lucien Foort het dj-en op te pakken, na wereldwijd succes met zijn raveband 'Quadrophonia' en het wordt al snel duidelijk dat dit een goede beslissing is. Na een aantal jaren in de studio, komen onder verschillende aliassen zijn eerste producties uit en deze slaan meteen in als een bom, met massive support van wereldsterren als Carl Cox, Sasha, Dave Clark en Roger Sanchez. Hierna weet hij, dankzij zijn internationale house sound, een groot aantal residencies te veroveren op enorme feesten en festivals als Dance Valley en in het buitenland bij Pacha en Creamfields en alsof dat nog niet genoeg is, krijgt hij ook het verzoek om de BBC Radio One Essential Mix te doen, misschien wel de grootste eer voor dj's wereldwijd. Gezien zijn onuitputbare bron aan tracks en ervaring, kunnen we hier spreken van een veteraan in de nationale house scene. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met het produceren van tracks, het hosten van zijn eigen podcast, het mixen van verschillende compilatie cd's en natuurlijk zijn overvolle dj agenda. Wij zijn dan ook trots dat Lucien Foort een spetterende performance op de Luilak editie van Compact zal weggeven.

Behalve Lucien Foort hebben we, zoals jullie van ons gewend zijn, weer de ruimte vrij gemaakt voor jong talent. Vanuit Limburg komt Rene Reche ons verwennen met zijn veelzijdige spetterende sound. Noem het op: Deep, Funky, Jackin', hij kan en doet het allemaal. Rene stond vorig jaar nog op Extrema Outdoor en zijn liveset werd onlangs verkozen tot meest gewaardeerde dj set op 3voor12.nl Een ware attractie dus en reken er op dat hij zijn uiterste best gaat doen om ook zo'n wereldset bij ons af te leveren.

Vanzelfsprekend komen Prunk Le Funk en Jack Division laten zien waarom zij de Compact residents zijn. Het jaar 2009 is stormachtig begonnen voor Prunk, met de release van zijn debuutalbum "The Underground Kid" en het tekenen bij het Amsterdamse Earth Bookings als absolute hoogtepunt tot nu toe. Met het eigenzinnige duo uit Rotterdam, Jack Division, gaat het ook erg goed, met meer boekingen dan ooit en groeiende waardering voor hun werk in de underground house scene van Nederland. Voor de opening van 29 mei hebben we opnieuw een debutant uitgenodigd. The Licker komt uit Heiloo we zijn allen benieuwd naar zijn opzwepende sound.

De Compact Luilak editie vindt plaats in Buk Buk op vrijdag 29 mei 2009 vanaf 22.30 uur en duurt vanwege luilak tot 04.30 uur. Tickets zijn 9 euro en verkrijgbaar bij boekhandel De Schrijverij op de Heerenweg.

Donderdag 14 mei 2009 − bron: Compact Events

2014-04-09 Ontslagen bij de gemeente
2014-01-31 
2014-01-07 Nieuwjaarsreceptie druk bezocht
2013-04-22 Banen verdwijnen bij gemeente
2013-01-29 Winkels en horeca meer samenwerken
2012-10-08 Roog en Prunk bij derde Heilectroo
2012-09-24 Uitverkocht huis tijdens Nostalgie
2012-07-19 Nieuwe feesten van Heilectroo
2011-11-04 Heilectroo feest door met afterparty

Meer nieuws met compact lucien foort prunk