Nieuws

Meerdere voorstellingen De Beun uitverkocht

ARCHIEF: Dinsdag 22 juni 2010 HEILOO - Veel mensen uit Heiloo en omgeving hebben de afgelopen weken kaarten kunnen bestellen voor het nieuwe theaterseizoen in De Beun. Zes voorstellingen zijn uitverkocht en de belangstelling voor de andere achttien is groot.

Nog ruim een week en dan komt een einde aan de regeling die bij het bestellen van kaarten geldt voor “Vrienden van De Beun”. De donateurs die de vrijwilligersstichting steunen, hebben tot 1 juli voorrang. Ze hebben van dat recht in ruime mate gebruik gemaakt, zo zelfs dat ook in deze groep mensen moeten worden teleurgesteld.

Meer dan zeshonderd bestellingen kwamen bijvoorbeeld binnen voor het optreden van entertainer Hans Liberg. De zaal in De Beun telt maar driehonderd stoelen. De Programmacommissie van de Vrienden heeft geprobeerd Liberg tot een tweede optreden te verleiden, maar dat bleek niet mogelijk. Ook de toneelstukken “Ontrouw” met Linda van Dyck en “De Kus” met Huub Stapel zijn overtekend. Andere uitverkochte voorstellingen zijn die van Liesbeth List, Paulien Cornelisse en die van Paul Witteman met concertpianist Gerard Boeters.

Na 1 juli aanstaande krijgen de mensen die al hebben besteld bericht welke kaarten zij toegewezen hebben gekregen. Ondertussen kan men via www.vriendenvandebeun.nl kaarten blijven reserveren voor de nog niet uitverkochte voorstellingen. Zo zijn er nog kaarten voor het toneelstuk “Duet for One” waarmee op vrijdag 17 september het theaterseizoen wordt geopend. Vera Mann en Wilbert Gieske spelen dit aangrijpende verhaal dat na zijn première in Londen een wereldhit werd en ook is verfilmd.

Ook kunnen Heilooënaren kennis maken met hun plaatsgenote Ilonka Ory, de cabaretière die de publieksprijs won in de finale van De Rabo Cultuurprijs.

Dinsdag 22 juni 2010 − bron: Vrienden van de Beun

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 ’De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor Heilooër theater De Beun

Meer nieuws met theater cabaret


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn