Nieuws

Muzikaal cabaret in De Beun

ARCHIEF: Zaterdag 6 november 2010 HEILOO- Verrassend muzikaal en theatraal cabaret. De nieuwe, tweede voorstelling van Roy Aernouts is “zeer apart”. Vrijdag 12 november aanstaande is Aernouts met zijn “Parabel van het probleem” te zien in theater “De Beun”.

Aernouts won in 2007 het Leids Cabaret Festival. Sindsdien heeft hij zijn talent aangescherpt naar een volleerd liedjesschrijver en theatermaker. De Vlaamse cabaretier heeft in Nederland een grote schare, vooral ook jeugdige bewonderaars. Hij sleept zijn publiek mee in een wereld vol wonderlijke gebeurtenissen. Ontroering, ongemene bitterheid maar ook grappig, Roy Aernouts weet zijn publiek voortdurend te verrassen en op het verkeerde been te zetten.

De “Parabel van het probleem” is een protestconcert tegen de verveling en de oppervlakkige maatschappij. Waar hij in zijn eerste voorstelling “Alles Altijd en Overal” de mensheid opriep zichzelf te zijn, vraagt Aernouts zich nu af wat er zou gebeuren als iedereen voor een dag eens niet zichzelf zou zijn, maar zou leven als wie hij zou willen zijn. Hij geeft zelf het voorbeeld en trekt de wijde wereld in en ontmoet daarin, hoe kan het anders, vooral problemen.

In “De Parabel van het probleem” wordt Roy begeleid door Hannes d’Hoine (contrabas) en Craig Ward (gitaar). De voorstelling begint om kwart over acht, de toegangsprijs is 15 Euro. Er zijn nog kaarten te bestellen via www.vriendenvandebeun.nl of verkrijgbaar aan de kassa van “De Beun”, ’s middags tussen half twee en vijf uur.

Zaterdag 6 november 2010 − bron: Vrienden van de Beun

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 â€™De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor HeilooĂ«r theater De Beun

Meer nieuws met theater cabaret


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn