Nieuws

Verjaardagsfeest Vijfhoek geslaagd

ARCHIEF: Dinsdag 28 juni 2011 HEILOO - Afgelopen zondagmiddag 26 juni vierde de Stichting Vrienden van de Vijfhoek haar twintigste verjaardag. Er was muziek, er waren optredens, er was amusement, en natuurlijk schitterend weer: een zéér geslaagd verjaardagsfeest.

Tijdens haar speech sprak voorzitter van de vriendenstichting Anke Holtrop haar waardering uit voor alle mensen in de zorg en in het bijzonder Janny Fernee, die na acht intensieve jaren als bureausecretaresse De Vijfhoek verlaat. "Janny was jarenlang onze steun en toeverlaat bij alle praktische zaken rondom De Vijfhoek", aldus de vrienden.

Snoezelruimte
Namens De Waerden sprak manager primair proces Karin van der Zwan. Haar felicitaties gingen vergezeld van een mooie bijdrage voor de nieuwe snoezelruimte. De snoezelruimte was het eerste grote project van de Vrienden van de Vijfhoek in 1992. De snoezelruimte is door het intensieve gebruik nodig aan vervanging toe. Momenteel is men bezig met het rondkrijgen van de financiering van een compleet nieuwe snoezelruimte.

Films
Na het formele gedeelte was er een preview van twee films over De Vijfhoek en De Vrienden van De Vijfhoek. De vriendenstichting heeft de jonge Heilooër filmmaker Lucas Bugter gevraagd om korte documentaires te maken over De Vijfhoek en De Vrienden van de Vijfhoek. Deze korte films gaat men inzetten om de buitenwereld een goed beeld te geven van de betekenis van De Vijfhoek en het goede werk dat daar verricht wordt. "De genodigden reageerden heel enthousiast op de promotiefilms die binnenkort via internet te zien zullen zijn."

BBQ
Het feest werd afgesloten met een heerlijke BBQ die gesponsord werd door Weijdehoeve Horecaslagerij. "Wij willen hierbij iedereen bedanken voor de gezellige middag en de inzet van alle vrijwilligers om er zo’n mooi verjaardagsfeest van te maken!"

Dinsdag 28 juni 2011 − bron: Vrienden van De Vijfhoek

2016-03-21 ’Kinderen onder de radar’
2016-02-16 Nijpend tekort aan vrijwillige begeleiders
2016-02-14 Gehandicapte kinderen noodgedwongen thuis door gebrek aan vrijwilligers
2014-02-26 Open Dag bij De Vijfhoek
2013-10-08 Rolstoelschommel en iPads voor De Vijfhoek
2012-10-16 Geurtuin bij De Vijfhoek dichtbij
2012-03-12 De Vijfhoek opent nieuwe snoezelruimte
2011-06-28 Verjaardagsfeest Vijfhoek geslaagd
2011-06-24 Alles voor dat kleine beetje respons

Meer nieuws met vijfhoek


Bron: Cees Huisman
bron: Cees Huisman
Bron: Astrid Ottenheym
bron: Astrid Ottenheym
Bron: Astrid Ottenheym
bron: Astrid Ottenheym
Bron: Astrid Ottenheym
bron: Astrid Ottenheym