Nieuws

Rolstoelschommel en iPads voor De Vijfhoek

ARCHIEF: Dinsdag 8 oktober 2013 HEILOO - Orthopedagogisch dagcentrum De Vijfhoek heeft een nieuwe rolstoelschommel, iPads en camera's gekregen.

Afgelopen vrijdag 4 oktober nam Ryan Graaman, één van de kinderen op De Vijfhoek, de nieuwe rolstoelschommel feestelijk in gebruik. Als eerste kon hij genieten van het heerlijke schommelgevoel dat door bijdragen van de Junior Kamer Heerhugowaard, Rotary Bergen, Jan Blekemolen en Ina van den Berg mogelijk is gemaakt.

Veilig schommelen
Het project rolstoelschommel werd opgepakt door de Stichting Vrienden van De Vijfhoek om de kinderen van de Vijfhoek weer veilig te laten schommelen, nadat de oude schommel het begeven had. Voorzitter Anke Holtrop van de vriendenstichting overhandigde de sleutel van de schommel aan Nel Jonkerman van De Vijfhoek in aanwezigheid van Guus Ooms (Rotary), Barry Nanne, Bertil Bakker en Tom Hes (Junior Kamer) en vele andere genodigden.

Toegift van Kees
De kinderen en begeleiding van De Vijfhoek werden daarna verrast met een speciale gift van de Stichting Kees. Siem Kops en zijn kinderen Kees en Sam deelden namens ‘Kees’ twee iPads en drie camera’s uit aan de groepen van De Vijfhoek. Hiermee kunnen de begeleiders op De Vijfhoek fotomomentjes en filmpjes delen met familieleden. De iPads worden ook ingezet bij ergotherapie om kinderen oefeningen te laten doen met het interactieve scherm van deze tablets.

Dinsdag 8 oktober 2013 − bron: Vrienden van de Vijfhoek

2016-03-21 â€™Kinderen onder de radar’
2016-02-16 Nijpend tekort aan vrijwillige begeleiders
2016-02-14 Gehandicapte kinderen noodgedwongen thuis door gebrek aan vrijwilligers
2014-02-26 Open Dag bij De Vijfhoek
2013-10-08 Rolstoelschommel en iPads voor De Vijfhoek
2012-10-16 Geurtuin bij De Vijfhoek dichtbij
2012-03-12 De Vijfhoek opent nieuwe snoezelruimte
2011-06-28 Verjaardagsfeest Vijfhoek geslaagd
2011-06-24 Alles voor dat kleine beetje respons

Meer nieuws met vijfhoek


Bron: Cees Huisman
bron: Cees Huisman
Bron: Astrid Ottenheym
bron: Astrid Ottenheym
Bron: Astrid Ottenheym
bron: Astrid Ottenheym
Bron: Astrid Ottenheym
bron: Astrid Ottenheym