Nieuws

Try-out Virginia Woolf uitverkocht

ARCHIEF: Maandag 6 februari 2012 HEILOO - Vanavond spelen Linda van Dijck en Victor Löw een try-out van het toneelstuk Wie is er bang voor Virginia Woolf? dat vijftig jaar geleden op Broadway in première ging. Een bijzonder toneelkoppel in een tijdloos en intrigerend stuk.

George en Martha komen thuis van een feest op de universiteit waar hij werkt. Hij is moe en wil gaan slapen, maar zij heeft een verrassing. Ze heeft de jonge docent Nick en zijn vrouw uitgenodigd voor een borrel. Hoe meer drank er vloeit, hoe meer frustratie op tafel komt.

Het huwelijk heeft hen verbitterd, want geen van beiden heeft voldaan aan de verwachtingen van de ander. Martha dacht een krachtig persoon te trouwen, iemand die na verloop van tijd haar vaders universiteit zou kunnen leiden. Maar ze verwijt George dat hij een slappe zak is. Terwijl ze allemaal hartstochtelijk vechten voor de liefde, het leven en mekaar wordt het stilaan ochtend.

Martha en George worden gespeeld door een koppel dat zich reeds bewees in de met de Toneelpublieksprijs 2010 bekroonde voorstelling Oog om oog: Linda van Dijck en Victor Löw. Samen met de jonge talenten Eva van de Wijdeven en Mohammed Azaay ‘duelleren’ zij in een nieuwe versie van deze toneelklassieker van Edward Albee.

De voorstelling vindt vanavond maandag 56 februari plaats in Theater De Beun. Alle kaarten zijn inmiddels uitverkocht, meldt het theater.

Maandag 6 februari 2012 − bron: Theater De Beun

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 ’De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor Heilooër theater De Beun

Meer nieuws met theater


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn