Nieuws

Figuranten gezocht voor grote theaterproductie

ARCHIEF: Dinsdag 27 maart 2012 HEILOO - Theaterwerkplaats Bergen voert in mei en juni een grote productie op, die wordt gebracht op locatie in Bergen en in Heiloo. Men is op zoek naar figuranten voor spel en zang.

Theaterwerkplaats Bergen heeft de meest uiteenlopende producties op de planken gebracht. Van Baduhenna, een stuk dat zich afspeelt in het jaar 60 na Christus tot Oorlog aan Zee, een stuk over de Tweede Wereldoorlog in Bergen.

Rampspoed
"Dit jaar vergaat de wereld op 21 december 2012. Nostradamus zegt het, de kalender van de Maya´s zegt het, Veel horoscopen zeggen het. En wij geloven het. Of niet?", kondigt de theatergroep haar nieuwe productie aan.

Spanning hangt in de lucht. Er wordt gefluisterd. Er wordt ook heel hard gelachen. Er zijn samenkomsten, er wordt gehamsterd. Men kijkt naar de lucht. Men kijkt naar het water. De storm, al meteen in het begin van januari, bevestigt een aantal mensen in hun wetenschap: ‘Zie je wel, het is begonnen’. Alleen de kinderen spelen gewoon door.

Figuranten
In mei en juni brengt de Theaterwerkplaats Bergen de grote productie op de planken. "Deze productie spelen wij in Bergen en in Heiloo. Hiervoor zijn wij op zoek naar mensen van 18 jaar en ouder die mee willen doen als figurant voor zowel spel als zang."

Als u mee wilt doen aan een grote theaterproductie op mooie locaties in Bergen en Heiloo en bereid ben om hier een aantal keren te repeteren, meldt u dan aan.  Dit kan via een mail naar info@theaterwerkplaatsbergen.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. U krijgt dan informatie thuisgestuurd.

Dinsdag 27 maart 2012 − bron: Theaterwerkplaats Bergen

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 ’De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor Heilooër theater De Beun

Meer nieuws met theater


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn