Nieuws

Track 9 zingt voor Stichting ALS

ARCHIEF: Zondag 9 september 2012 HEILOO - Meidengroep Track 9 is een actie gestart om de Stichting ALS Nederland meer naamsbekendheid te geven en geld te kunnen schenken voor onderzoek.

Track 9 bestaat uit Roos Hanck, Simone Schultink, Ilse van der Steen, Leonie Heirman, Wilma Tijssen, Saskia van der Hout en Jeannette Bloothoofd. De meesten wonen in Heiloo en ze repeteren wekelijks in muziekcafé La Strada nummers van Robbie Williams, Adele, Jason Mraz, Abba, de Dolly Dots en the Spice Girls.

Slecht nieuws
Vorig jaar kregen ze te horen dat de vader van Ilse de ziekte ALS heeft. Haar vader, zelf gitarist, zorgde voor muziek in huis. ALS is een zeer ernstige spier/zenuw-ziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Over de oorzaak is nog weinig bekend, medicijnen bestaan nog niet. Daarom werft Stichting ALS Nederland fondsen voor onderzoek.

Inzamelen
Track 9 heeft een actie opgezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS. Op zaterdag 29 september 2012 treden ze op in Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef, de bezoekers wordt een vrijwillige entree bijdrage gevraagd. De CD zal tijdens diverse gelegenheden worden verkocht en er is een actiepagina aangemaakt om online een bijdrage te doneren.

Wie een sponsorbijdrage wil doen of een groter aantal CD's wil kopen om bijvoorbeeld kado te doen aan personeel of vrienden, neemt contact op via 06-12631820 of info@track9.nl. De meiden zoeken ook nog een verkooppunt in Heiloo voor de verkoop van de CD's en treden graag op.

Zondag 9 september 2012 − bron: Track 9

2012-10-02 Zingend zevental zamelt zak geld in
2012-09-09 Track 9 zingt voor Stichting ALS
2011-12-07 Track 9 zingt bij Deka Tuin
2009-08-29 Derby Foresters-HSV op nieuw veld

Meer nieuws met track9