Nieuws

Ongeschikte moeder in De Beun

ARCHIEF: Dinsdag 11 september 2012 HEILOO - De Vlaamse cabaretière Els De Schepper opent aanstaande zaterdag het nieuwe theaterseizoen in De Beun met haar onewomanshow Niet geschikt als moeder.

Els De Schepper (45) is een Vlaamse actrice, cabaretière en schrijfster. De grande dame van het Vlaamse cabaret timmert in haar elfde avondvullende onewomanshow vrolijk verder aan de weg die ze ruim twintig jaar geleden is ingeslagen.

Persoonlijk
In Niet geschikt als moeder toont De Schepper zich van haar persoonlijkste kant: openhartiger dan een bypassoperatie en kwetsbaarder dan een vooroverbuigende misdienaar. Ze begraaft haar kinderwens en plant haar eigen uitvaart, ze vertelt over die keer dat ze voor het altaar stond en droomt luidop van de ware liefde, ze neemt ons mee achter de schermen van haar leven en werk, tot in haar persoonlijke hemel en hel toe.

Midlifecrisis
Na een geloofscrisis en een identiteitscrisis worstelt De Schepper nu met een midlifecrisis, zegt ze terwijl ze jurkjes past. Ze kwettert en tettert als zou ze solliciteren voor een rol in Sex and the city. Ook het eerste liedje dat ze zingt, doet ons even vrezen dat De Schepper toch weer in haar vertrouwde, luchtige rolletje blijft hangen. Maar dan verschijnt Ingrid Meulemans op het podium, een omhoog gevallen kakmadam en het eerste van een handvol zeer geslaagde en goed uitgewerkte typetjes.

Els De Schepper speelt in Theater De Beun op zaterdagavond 15 september om 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro en zijn online te bestellen en aan de kassa van het theater.

Dinsdag 11 september 2012 − bron: Vrienden van de Beun

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 â€™De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor Heilooër theater De Beun

Meer nieuws met theater


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn