Nieuws

Dubbel Cabaret in De Beun

ARCHIEF: Zondag 2 december 2012 HEILOO - Aanstaande zaterdag 8 december komen Kim van Zeben en Poolvogel naar Theater de Beun voor een Dubbel Cabaret.

Voor de pauze kunt u kennismaken met Kim van Zeben, met haar programma Het Syndroom van Zeben. Kim is een vergaarbak van geluiden, personages en indrukken.

Limburgers, Marokkanen, boeren, stripfiguren en zelfs dieren – ze strijden bij Kim om de aandacht en willen allemaal het hoogste word. Kim wordt vaak verkeerd begrepen en behandeld als een irritante kleuter. Haar arts vond haar aandoening zo interessant dat hij besloot erop te promoveren.

Poolvogel
Na de pauze lokaal talent: drie van de vier mannen van Poolvogel, Marius van Duijn, Joppe van Driel en Matthijs de Wit, leerden elkaar op het Bonhoeffer College kennen. Cabaret maakten ze tijdens hun studie als tijdverdrijf, maar ze hebben er zoveel succes mee dat een carrièreswitch onvermijdelijk lijkt. De groep won al diverse prijzen, waaronder zilver op het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Poolvogel maakt een uitdagende mix van muzikaal, fysiek en absurdistisch cabaret. Bij het schrijven en produceren werd Poolvogel begeleid door Peter Heerschop en Viggo Waas. ‘Ze zijn slim, grappig, vreemd en toch heel aanraakbaar. Kom er nog maar eens om. Een groep. En nog echt goed ook. Je kunt er maar het beste vanaf het begin bij zijn geweest’, zegt Peter.

Kaarten kosten 16 euro en zijn te koop bij De Schrijverij, het Trefpunt, de bibliotheek en via de website van de Vrienden van de Beun, en op de avond van de voorstelling ook in de hal van het theater.

Zondag 2 december 2012 − bron: Vrienden van de Beun

2023-02-06 Theater De Beun heeft het moeilijk.
2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 ’De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer

Meer nieuws met theater cabaret


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn