Nieuws

Matineeconcert van Margriet Eshuijs

ARCHIEF: Maandag 7 januari 2013 HEILOO - Margriet Eshuijs kan als geen ander zingen over het leven, de liefde, hoop en troost. Op zondag 13 januari in theater De Beun.

Margriet Eshuijs maakt muziek met een hart en een ziel. Ze is net zestig geworden en zit veertig jaar in het vak, en dat is de aanleiding voor een heel speciaal concert. Mijmerend over vroeger, gepassioneerd over het nu en zingend over een groot verlangen. 

Haar inspiratie is heel dichtbij en juist daarom herkenbaar zoals de liedtekst over haar nichtje Rose, het verhaal over ‘haar’ House for sale, de woorden in de tekst van God is asleep. Kleine anekdotes geven een kijkje achter de schermen. Zo is er het teruggevonden radiofragment van het optreden bij Radio Veronica in 1963.

Nederlandstalig
Voor dit matineeconcert wordt gekozen uit twee nieuwe cd’s. Daar ben je dan is haar allereerste Nederlandstalige album, met liedjes die Maarten Peters speciaal voor haar maakte en een hele mooie exclusieve selectie uit de liedjes die hij schreef voor Liesbeth List, Rob de Nijs en Syb van der Ploeg.

The shadows of your heart is het titellied van haar nieuwe Engelstalige popalbum vol liedjes over het gevonden geluk in Venetië, over intense tederheid en melancholie. "Daar ben je dan is een concert van het allerhoogste niveau dat u niet mag missen", menen de Vrienden van de Beun.

Kaarten
Kaarten kosten 20 euro en zijn te koop via de website www.vriendenvandebeun.nl, bij De Schrijverij, het Trefpunt, de bibliotheek in Heiloo en vanaf een halfuur voor aanvang van de voorstelling ook in de hal van het theater.

Maandag 7 januari 2013 − bron: Vrienden van de Beun

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 ’De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor Heilooër theater De Beun

Meer nieuws met theater kleinkunst


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn