Nieuws

Een komedie in acht bedden

ARCHIEF: Donderdag 16 januari 2014 HEILOO - Elke relatie is bijzonder en ontwikkelt zich in de loop van de tijd, dat blijkt morgenavond maar weer in theater De Beun.

In Liefde Enzo speelt Nienke Römer (inderdaad, de kleindochter van) niet alleen een hoofdrol, ze heeft het ook zelf geschreven. Het is haar eerste avondvullende toneelstuk en het is scherp, aansprekend en actueel.

De regie is in handen van niemand minder dan Kees Prins (bekend van Jiskefet), en de andere hoofdrol wordt vertolkt door Nienkes man Frederik Brom. Een komedie met topacteurs die ook nog eens in het echt met elkaar getrouwd zijn.

Romantiek en sleur
De impulsieve Claartje ontmoet de eeuwige student Lucas in de beddenwinkel waar hij werkt. Ze zijn totaal verschillend en dat vinden ze geweldig. Al snel trouwen ze en krijgen ze een zoon. Maar het dagelijkse leven haalt de romantiek met een noodvaart in. Want samen op het strand zitten is één ding, maar leven met bijbehorende beslommeringen als vieze luiers, rondslingerende sokken, bemoeizuchtige schoonmoeders, een te amicale boezemvriend en een gebrek aan slaap is iets heel anders.

Hoe fijn is het dan dat ze zo verschillend zijn? Vullen ze elkaar dan nog steeds zo mooi aan, of duwt het ze juist uit elkaar? Liefde Enzo is een eigentijdse komedie over een relatie. Zomaar een willekeurige relatie? Ja, eigenlijk wel. Behalve dan dat niet één relatie zomaar willekeurig is als je er eenmaal van dichtbij naar gaat kijken.

Liefde Enzo is vrijdag 17 januari 2014 om 20.15 uur te zien in ons eigen theater De Beun. Kaarten kosten 19 euro en zijn verkrijgbaar op de bekende adressen.

Donderdag 16 januari 2014 − bron: Vrienden van de Beun

2021-07-12 Geef uw mening over lokale democratie
2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 ’De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2019-07-08 Volgende stap gezet in gebiedsontwikkeling Zandzoom

Meer nieuws met theater relaties


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn