Nieuws

Eerste steen Zorgvilla Craenenbroeck

ARCHIEF: Donderdag 17 april 2014 Heiloo - Gisteren is symbolisch de eerste steen gelegd van Craenenbroeck, de zorgvilla van het Heiloo√ęr echtpaar Tom en Judith Veldt.

Het woonzorgconcept zal vanaf december 2014 een particulier alternatief bieden voor het reguliere verzorgings- en verpleeghuis in Noord-Holland. Met kleinschaligheid als een belangrijk pijler, voorziet het zorgteam van Craenenbroeck haar bewoners van alle benodigde zorg en comfort op maat.

Zorgvilla
De luxe zorgvilla biedt 29 appartementen voor senioren die op zichzelf willen blijven wonen, maar wel met de garantie dat het zorgteam 24 uur per dag voor hen klaar staat. De meeste appartementen zijn geschikt voor echtparen en er zijn speciale voorzieningen voor bewoners met geheugenproblemen. Alles om levensloopbestendig te kunnen wonen, hoe de zorgvraag zich in de toekomst ook ontwikkelt.

Terugblik
Begeleid door Bram Dieleman, vriend van Van Hollant, werd gisteren eerst kennis gemaakt met gastvrouw Judith Veldt die de aanwezigen in haar verhaal meenam door de 6 jaar durende voorbereiding van Van Hollant Craenenbroeck. Daarna sprak Wethouder Ouderkerken die inhaakte op het belang van de zorgvilla voor de inwoners van de gemeente Heiloo.

De eerste steen van de zorgvilla aan de Kennemerstraatweg tegenover Landgoed Willibrordus werd door de ontwikkelaar Gem Bot van Wadi Vastgoed overhandigd aan de kinderen van Tom en Judith. Mevrouw Barhorst, een betrokkene van het eerste uur, sloot de ceremonie af met een gedicht, speciaal geschreven voor het moment.

Donderdag 17 april 2014 − bron: Van Hollant

2014-04-17 Eerste steen Zorgvilla Craenenbroeck
2013-12-16 Boerderij uit prehistorie gevonden
2013-07-04 Nieuwe woonzorgvoorziening voor senioren

Meer nieuws met zorgvilla craenenbroeck


Bron: Marsica Deuren
bron: Marsica Deuren
Bron: Marsica Benelux
bron: Marsica Benelux
Bron: Van Hollant
bron: Van Hollant
Bron: Marsica Benelux
bron: Marsica Benelux