Nieuws

Nieuwe programma De Beun bekend

ARCHIEF: Dinsdag 6 mei 2014 HEILOO - De theatergids van de Stichting Vrienden van de Beun voor het komende seizoen 2014-2015 is verschenen.

De stichting heeft weer 24 voorstellingen van beroepsartiesten geprogrammeerd in ons knusse theater De Beun in Heiloo. Met als kernactiviteiten zoals gewoonlijk toneel, cabaret en muziek, en kindervoorstellingen.

Voor toneel zijn onder anderen geboekt: Liz Snoijink, Peter Tuinman (met het stuk Tot volgend jaar, de Nederlandse versie van het Broadway-succes Same time next year), Porgy Franssen (met Geluk), Susan Visser en Tijn Docter (in Madame Bovary).

Toppers
Marion Bloem komt met een toneelstuk gebaseerd op haar bestseller Geen gewoon Indisch meisje uit de jaren tachtig. Dragan Bakema ook in een stuk dat gebaseerd is op een bestseller, Zout op mijn huid van Benoîte Groult. Onder de cabaretiers zijn Erik van Muiswinkel, Van der Laan & Woe, Pieter Derks en Hans Dorrestijn.

Verder de muzikale klappers: trompettist Eric Vloeimans, topactrice Hadewych Minis als zangeres, Mathilde Santing, harpist Remy van Kesteren en jazzpianist Ruben Hein. De kindervoorstellingen zijn ‘De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween’ en Frank Groothof met ‘Ridder Florian’.

Lokaal talent
En dan niet te vergeten onze Kirsten van Teijn, geboren en getogen in Heiloo, opgeleid bij Jeugdtheater Heiloo, die bij het Groninger Studenten Cabaretfestival van vorig jaar alle drie de prijzen (jury-, publieks- én persoonlijkheidsprijs) in de wacht sleepte en nu haar eerste avondvullende voorstelling brengt onder de titel ‘Heilloos’! Haar gezicht siert de voorpagina van de nieuwe theatergids.

De voorstellingen van de Stichting Vrienden van de Beun zijn mogelijk dankzij de inzet van zeventien vrijwilligers van de stichting en de steun van vele donateurs en sponsors, waaronder de gemeente Heiloo, de Bibliotheek Heiloo, het Taqa Cultuurfonds en de nieuwe sponsor Rabobank Noord-Kennemerland.

Dinsdag 6 mei 2014 − bron: Vrienden van De Beun

2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen
2021-02-23 Rechter geeft Heiloo tik op de vingers.
2021-02-18 ’De artiest is pas echt de sjaak’
2020-04-06 Theatermanager De Beun terecht ontslagen, ook geen schadevergoeding
2020-03-13 Gemeente neemt maatregelen tegen Coronavirus, bijeenkomsten afgelast
2020-03-12 Ook Heiloo neemt maatregelen tegen Coronavirus
2018-05-14 Film over bijzondere reis Plastic Soup Surfer
2017-03-01 Op zoek naar nieuwe huurder voor Heilooër theater De Beun

Meer nieuws met theater de beun


Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Vrienden van de Beun
bron: Vrienden van de Beun
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn