Nieuws

Angelique is 36 kilo afgevallen

ARCHIEF: Donderdag 23 september 2010 HEILOO - Voor ik aan het Hippro-dieet begon was ik suikerverslaafd. Wegens emotionele gebeurtenissen ben ik die tijd meer gaan suikers gaan eten en merkte in dat mijn gewicht toenam. Met behulp van verschillende diëten heb ik geprobeerd om af te vallen.

(Advertorial)

De meeste diëten waren eentonig en op de lange termijn liep mijn gewicht alleen nog maar meer op. In oktober 2009 zag ik een advertentie Afslankkliniek Hippro die mij erg aansprak: “Een strak eetpatroon, geen hongergevoel, snel resultaat en regelmatig persoonlijk contact”. Ik besloot een afspraak te maken, want ik wilde niet nog een zomervakantie met een zwaar lijf doormaken.

De eerste week van het dieet vond ik wel wat lastig, af en toe had ik honger. Toen ik dit bij het consult aangaf kreeg ik tips wat ik kon nemen als verantwoord tussendoortje, want het was niet de bedoeling dat ik honger zou hebben bij het dieet. Na de eerste week heb ik gelukkig geen honger meer gehad.

Wat ik zo prettig vond is dat mijn sociale leven geen hinder had van mijn dieet. Wanneer ik een etentje had, wist ik wat waar ik op moest letten. Ook bij verjaardagen had ik steeds beter door welke hapjes ik kon nemen. Gaandeweg werd ik al handiger in het bereiden van de maaltijden. Als ik 's avonds moest werken bereidde ik ervoor regelmatig de penne met champignons, makkelijk om mee te nemen en heerlijk als avondmaaltijd. Wat mij verder goed beviel was de diversiteit aan producten. Hierdoor was het dieet niet eentonig.

De persoonlijke begeleiding vormde voor mij een goede stok achter de deur. Ik had iedere twee weken een consult, waarbij ik werd gewogen. Dit gaf mij een kick, om het getal iedere keer te zien zakken. Ik heb tijdens het dieet geen moment stil gestaan. Daarnaast was het prettig om even een pep-talk te hebben van de diëtist. Maar ook de steun uit mijn eigen omgeving heeft me geholpen om het dieet te volgen. Als ik er doorheen zat belde ik een vriendin of gaf thuis aan dat ik er doorheen zat. Door een opbeurend gesprek, hield ik moed om door te gaan.

In juli ben ik de eiwitmaaltijden gaan afbouwen en mocht ik weer koolhydraten toevoegen aan mijn dagmenu. Ik vond het best een moeilijke stap om mijn Hippro-patroon los te laten. Maar dankzij de goede begeleiding vertrouwde ik er op dat ik niet aan zou komen. Vanaf september hoefde ik helemaal geen Hippro-producten meer te gebruiken.

Ik vind het heel fijn dat dankzij het Hippro-dieet mijn behoefte aan suikers is verdwenen. Naar snoep of ijs taal ik niet meer. Dit is bij alle andere lijnpogingen nooit gelukt! Ook heb ik mezelf een regelmatig eetpatroon aangeleerd met drie maaltijden en drie à vier tussendoortjes. Dit is voor mij prima vol te houden.

Inmiddels ben ik 36 kilo afgevallen en dat merk ik aan alles; mijn conditie is beter, ben veel minder snel buiten adem na inspanning, mijn bloeddruk is een stuk lager, ik zie er veel leuker uit, dat komt je zelfbeeld ten goede. Ik heb veel positieve reacties uit mijn omgeving gehad, dat werkte voor mij super-motiverend."

Donderdag 23 september 2010 − bron: Hippro Afslankkliniek

2015-02-16 Billenknijper op scooter actief
2014-06-04 Marter struint door het dorp
2013-10-21 ProgrammaÂ’s voor een prachtig leven
2013-05-29 Open Dag bij Beauty & Health Madeleine
2013-02-13 Anne Bruin helpt bij overgewicht
2013-02-01 VVD: Baafje in afgeslankte vorm
2012-07-10 Vermiste jongen snel terecht
2012-01-31 XXL weken: derde brood gratis
2012-01-25 De Boscrossers op RTL-4

Meer nieuws met slank afvallen


Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: VDFLifestyleCoaching
bron: VDFLifestyleCoaching
Bron: VDFLifestyleCoaching
bron: VDFLifestyleCoaching
Bron: VDFLifestyleCoaching
bron: VDFLifestyleCoaching