Nieuws

Programma’s voor een prachtig leven

ARCHIEF: Maandag 21 oktober 2013 HEILOO - Sinds deze maand begeleidt Energieker Leven werkende mensen naar meer energie en fitter lichaam.


"Die twee voorwaarden heb je zeker nodig voor een prachtig leven", weet voedingscoach Maarten Nieuwmeijer, die ook trainer en energiecoach is. "Want stel je eens voor wat je zou kunnen doen als je altijd veel energie hebt? Of welk gevoel je krijgt als het dagelijks kijken in de spiegel een brede glimlach oplevert."

Afvalrace
Een voorbeeld: stel je wilt 10 kilo afvallen. Na een paar keer uitstellen gaan de meeste mensen aan de slag met een kant-en-klaar dieet waarbij ze tijdelijk veel te weinig gaan eten. Daarnaast gaan ze vaak trainen in een sportschool want bewegen schijnt ook noodzakelijk te zijn en ze vinden het niet lekker buiten.

Als het mee zit en na flink doorgezet te hebben, zijn de kilo’s er na 10 weken af. Mooi zou je denken. Maar wat is er nou echt veranderd? Behalve de kilo’s, weinig...

"Patronen zijn hetzelfde gebleven, er is niets geleerd en het tevreden gevoel is slechts tijdelijk. Sterker er begint iets aan je te knagen want je komt best wel snel weer aan! Je raakt hier ernstig van uit balans, met alle gevolgen voor jezelf, je werk en je gezinsleven", weet Maarten.

Voeding en bewegen
Energieker Leven leert je wat echte voeding voor je kan doen, hoe je buiten bewegen leuk kan vinden en wat echte ontspanning voor je kan betekenen. Niet voor 10 weken, niet voor 6 maanden, maar voor de rest van je leven. Jij hebt en houdt de regie over jezelf vanaf het moment dat je Energiek gaat Leven. Wie wil dat niet?

Meer informatie over Energieker Leven, de achtergronden en de werkwijze is te lezen op de website www.energiekerleven.nl. Op zondag 3 november aanstaande organiseert Maarten het gratis evenement Energieker Heiloo. Aanmelden kan via e-mail aanmeldenenergiekerheiloo@energiekerleven.nl.

Maandag 21 oktober 2013 − bron: Energieker Leven

2015-12-29 Vet verbranden en/of spieren opbouwen?
2015-11-20 Fitte feestmaand
2015-01-04 Gratis Fit in 4 weken?
2014-09-17 Feest bij Fitclub Heiloo
2014-08-10 Energieker Leven start Fitclub Heiloo
2014-02-19 Energieker Leven: Sneller Fit
2014-02-17 Tweede Sneller Fit programma
2014-01-07 Gratis fit worden in 4 weken
2013-10-21 Programma’s voor een prachtig leven

Meer nieuws met energiekerleven


Bron: Energieker Leven
bron: Energieker Leven
Bron: Energieker Leven
bron: Energieker Leven