Nieuws

Energieker Leven start Fitclub Heiloo

ARCHIEF: Zondag 10 augustus 2014 In samenwerking met atletiekvereniging Trias wordt een actief en gezond programma aangeboden aan inwoners.


Het bedrijf Energieker Leven is dit jaar gestart door coach Maarten Nieuwmeijer. Hij begeleidt mensen op het gebied van een gezonde leefstijl, voeding en beweging. Energieker Leven zal zich de komende tijd zich meer gaan richten op het aspect voeding. Het bewegen wordt ondergebracht onder de naam Fitclub Heiloo.

Beweging
"De Fitclub zal zich richten op het in beweging zetten en op niveau brengen van mensen. Van passief naar actief. Van overgewicht naar een gezond gewicht. Op een leuke en laagdrempelige manier", vertelt Maarten.

Het sporten in de buitenlucht bij de Fitclub is gratis. Na de training kan je je energie verder verhogen en je herstel bevorderen door thee en een herstelshake te kopen. Is de conditie en energie eenmaal opgebouwd dan wacht er een passend en leuk vervolgaanbod vanuit Trias. Van tochten door de duinen tot voorbereidingen op loopevenementen. Op deze manier vullen de Fitclub en Trias elkaar echt aan.

Opening
Op 16 augustus aanstaande is de opening van Fitclub Heiloo bij Trias. Met een bijzondere verrassing, maar die is nog geheim. Het wordt in ieder geval gevierd met een leuke training voor iedereen die nieuwsgierig is naar de gratis trainingen en zou willen starten met een vierweekse challenge.

Ook mensen die al langer actief zijn welkom, de training is voor ieder niveau en gratis. Na de training kun je je inschrijven voor de 24Fit Challenge. Maarten: "Op 16 augustus word je gemeten, gewogen en op de foto gezet. Op die manier is het startpunt voor de challenge bepaald."

Challenge
Energieker Leven heeft eerder dit jaar met veel succes challenges gehouden. In vier weken tijd wordt op 12 dagen gesport, naar keuze 's ochtends of 's avonds. De ochtendtrainingen zijn op het strand, de avondtrainingen starten vanuit Trias.

"Ze duren een uur, zijn gericht op het hele lichaam en voor ieder niveau. In de eerste week van de challenge is er een fittest en presentatie over gezonde leefstijl en voeding. Deze twee onderdelen zijn verplicht voor deelname aan de Challenge. De challenge wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een feest."

Meer info is te vinden op www.energiekerleven.nl

Zondag 10 augustus 2014 − bron: Energieker Leven

2015-12-29 Vet verbranden en/of spieren opbouwen?
2015-01-04 Gratis Fit in 4 weken?
2014-09-17 Feest bij Fitclub Heiloo
2014-08-10 Energieker Leven start Fitclub Heiloo
2014-02-19 Energieker Leven: Sneller Fit
2014-02-17 Tweede Sneller Fit programma
2014-01-07 Gratis fit worden in 4 weken
2013-12-11 Appeltje-Eitje voor kinderopvang
2013-10-21 Programma¬ís voor een prachtig leven

Meer nieuws met energieker leven maarten nieuwmeijer